кована нержавіюча сталь DIN 1.4110, твердістю 56 HRC
нержавіюча сталь
Матеріал рукоятки
пластик Soft Grip, всадним
пластик
Дерево
полікарбонат на трьох заклепках
пластик
Довжина леза, см
—
немає
16,4см, 19,4см, 20см, 20,6см, 11,6см
—
—
універсальний/кухонний
—
1 (12 см)
1 (20см)
—
1 (20 см)
кухарський
—
1 (15 см)
—
1 (20,3 см)
1 (20 см)
японський ніж Santoku
—
—
—
—
1 (18 см)
обробний
—
—
—
—
1 (11 см)
для м'яса
—
—
1 (19,4см)
1 (15,2 см)
—
для чищення овочів
1 (6,8 см)
1 (9 см)
1 (11,6см)
1 (7,6 см)
—
для нарізки овочів / фруктів
—
—
—
—
1 (9 см)
для хліба
—
1 (20 см)
1 (20,6см)
—
—
для нарізки
—
1 (20 см)
—
—
—
топірець
—
—
1 (16,4см)
—
—
підставка/дошка
—
підставка, дерево
дерево
—
підставка
Опис
—
Завдяки титановому покриттю ножі Fresh Kitchen легко ріжуть без прилипання.
Замість звичайного, плоского шліфування була застосована інноваційна японська технологія вертикальної шліфування, завдяки якій товщина леза не перевищує 0.4 мм. Такий підхід дозволив створити по-справжньому елітний кухонний аксесуар. Комплект є універсальним, а тому однаково ефективно справляється з усіма видами продуктів харчування. Нарізка овочів, оброблення риби або рубка м'яса більше ніколи не будуть проблемою.
Ножі виготовлені з нержавіючої сталі DIN 1.4110 німецького стандарту. Ця загартована сталь має високу стійкість та корозійностійких, і, що особливо важливо, відмінно заточується і підтримує дуже гостру гоління кромку. Коване лезо довше залишається гострим. Ергономічні ручки, виконані з полікарбонату, мають високу ударостійкість, широким діапазоном робочих температур, гарну стійкість до хімічного впливу. Скловолокно в цій структурі відіграє роль армуючої основи, надаючи додаткову міцність. Вся продукція серії Century має сертифікат якості NSF, що підтверджує екологічну безпеку товарів даної лінійки для людини і навколишнього середовища. Можна мити в посудомийній машині.
Пластикова ручка розроблена таким чином, щоб зручно лежати в руці. Ножі з подовженою рукояткою поруч з лезом - така конструкція захищає палець користувача від випадкових порізів.